FLORIDA | KARIBIEN

FLORIDA | KARIBIEN

FEBRUARI 2025

Läs mer om de nya förutsättningarna här.


Välkommen att den 13-26 februari 2025 följa med på vår andra och avslutande resa till Florida och Karibien. Den här gången med fler orienteringar och flera nya upplevelser som legendariska Key West vid Floridas sydligaste spets.


Orienteringsklubbarna i Florida ser med stor entusiasm fram emot att vi återkommer och med stärkt självförtroende efter årets arrangemang så förbereder de för 5 tävlingar i 5 olika terrängområden i västra, sydöstra och centrala Florida. Dessutom erbjuds 4 träningar på kartor i Key West, Miami Beach, Orlando och Kelly Park. Det kommer ordnas banor som passar alla nivåer och för medresenärer som inte tävlar så finns många härliga alternativ.


Under samtliga nätter i Florida – i Orlando, Tampa och Miami Beach – bor vi på hotell som håller 4-stjärning nivå med stora rum om minst 30m². Hotellen ligger med bästa läge och bästa besökarbetyg och givetvis också med fina poolanläggningar. I vanlig ordning pusslar vi ihop singelresenärer med lämpliga medresenärer, av årets deltagare var hälften par och hälften åkte på egen hand.


Med utgångspunkt från våra hotells centrala läge så upplever vi det mesta av det bästa i dessa välkända metropoler och under hela resan har vi dagligen ett fullspäckat program med stora, spännande upplevelser både för tävlande och medresenärer. Vi genomför flera vandringar under resan och då inte minst i den största tropiska vildmarken i USA – Everglades – med stora djur- och naturupplevelser.


Det blir också upplevelserika dagar till havs under vår fyra dagars Karibienkryssning med landstigning i Hemingways Key West och på paradisön Great Stirrup Island i Bahamas. Ombord har vi mängder med världsklasshower, aktiviteter, träningsmöjligheter, restauranger, barer, pooler och mycket mer.


En reseberättelse från årets resa finns att läsa här.